Choď na obsah Choď na menu
 


29. 10. 2015

Jednorázovky

822660.jpg

 

Asi som ozaj blázon, keďže sa púšťam mimo svojich kapitoloviek ešte do niečoho ďalšieho, ale nevadí. Toto budem trochu zanedbávať. Každopádne... o čo ide? 

Je nápad na fikciu, ktorý by ste si niekedy chceli radi prečítať? Ja neviem, možno niekto z vás sníva o tom, že by si prečítal príbeh o tom ako si Harry posedel pri mesiačiku s Ritou Skeeterovou na romantickej večeri. Alebo ako sa prvýkrát stretol s Kvotheom (Meno vetra, Strach múdreho muža - úžasné knihy, odporúčam)... Pokiaľ máte takýto nápad a chceli by ste, aby som o ňom napísala, napíšte to do komentárov. Ja sa na to už pozriem a pokiaľ ma niečo zaujme, napíšem o tom. Alebo skôr, pokiaľ ma kopne múza. 

Alebo je ešte možnosť napísať mi päť slov, ja sa z nich pokúsim utvoriť príbeh. To býva niekedy nemenej zaujímavé ako kompletný nápad. Najmä, ak sú to slová typu: ružová suknička, budzogáň, vazelína, traktor a rotvajler... 

:-)

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

:)

CherryPie, 30. 10. 2015 9:08

Když jsi tak vzpomněla Jméno větru...Hrozně moc by se mi líbila povídka s mistrem Elodinem, moc mi chybí, protože jako postava je prostě dokonalý. Třeba by mohl na chvilku řídit Bradavice nebo tak. S jeho šíleností by to mohla být slušná sranda :)

Re: :)

Klea, 21. 1. 2018 3:24

Elodin ako riaditeľ Rokfortu... Krásna predstava. Myslím, že po tomto by už Rokfort nebol nikdy rovnaký.
Tiež ho milujem. Hoci je na prvý pohľad absolútne a neprekonateľne šialený, je v jeho osobnosti istá fascinujúca hĺbka a múdrosť. :)

Jeeeeeeeee:)

Lilly Potter ml. , 30. 10. 2015 10:18

Takže:) poviedky na želanie? Ok:) môj nápad je Severus Snape+Lily Luna Potter=♥
Ja viem že sa to môže zdať trošku divné ale na internete je veľa príbehov o Dumbledore a McGonagalovej takže pekne Prosím O takúto. Ďakujem:)

Re: Jeeeeeeeee:)

Klea, 21. 1. 2018 3:22

Heh... Počítala by sa aj platonická láska? Pokiaľ odignorujeme fakt, že je drahý Severus v jej čase po smrti, celkom by to šlo. Lily je ako malá verzia starej mamy a Snape, pokiaľ chce, má isté svojské čaro... :)

Napad

Lilica, 10. 11. 2015 10:23

Mne uz davno vo fantazii hrala myslienka, Severus a Lili a nieco mam na tuto temu rozpisane. Ak by si sa niekedy nudila, poslen ti to na mail a mozes sa s tym pohrat a prerobit to na svoj obraz. Si v pisani lepsia tak ti svoj napad rada posuniem :-)

Re: Napad

Klea, 11. 4. 2016 22:51

Nuž, mail mi môžeš poslať kedykoľvek a ja sa na to pozriem, ale určite to nechceš napísať sama a zverejniť? Pokojne aj tu. Miesto ti nájdem. :D