Choď na obsah Choď na menu
 


For Sam

Milá moja Sam, 

keďže si mala narodeniny a bývaš tak ďaleko, rozhodla som sa niečo Ti k narodeninám napísať. Neviem sa však rozhodnúť, čo to bude. Preto mám pre Teba ponuku.. do komentárov mi napíš čokoľvek, čo si želáš, aby som pre Teba napísala. Môže to byť pokračovanie nejakej rozpísanej poviedky, jednorázovka na nejakú tému, pár alebo hoc aj na tri ľubovoľne zadané slová, som ochotná aj zložiť báseň, aj keď... eh... to nie je práve moja parketa... každopádne, napíšem pre Teba čokoľvek si budeš priať. :-) 

 

Týmto Ti taktiež želám k narodeninám všetko najlepšie, nech jasné slnko ožiaruje Tvoju cestu, nech Ťa láska sprevádza na každom kroku a nech spolu s Tebou Tvojím životom putujú ľudia, ktorí sú rovnako mimoriadni, ako Ty. 

Vieš načúvať ostatným tak, ako málokto, a preto si Ťa vážim. Buď aj naďalej taká aká si. :-) 

 

Hlboko sa ospravedlňujem za moju dlhodobú neprítomnosť na Skype... po rušných prázdninách opäť začala škola a ja sa snažím najmä prežiť... Budem to musieť dohnať. Najmä teraz. :-) 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Děkuji

sam, 23. 10. 2014 23:04

Milá Jani,
ještě se mi nikdy nedostalo takové cti, aby mi někdo tak pěkně, nádherně, originálně popřál k narozeninám.
Za Tvoji práci s tímto přáním Ti znovu děkuji. Hodně moc.
Vlastně Ti budu ještě děkovat mockrát, protože jsem upřímně ráda, že i ta dálka mezi námi nám nebrání si sem tam napsat a prostě tak blbnout na skypu.
Pokaždé, když si dám na večer, kdy v domě všechno utichá kakao či čokoládu, vzpomenu si na Tebe a hned je člověku lépe.

Takže nejdražší Jani opět ti děkuji. K tomu všemu Ti přeji všechno nejlepší v Tvém životě a hodně štěstí a nápadů v psaní všech Tvých dosavadních a nových povídek, které píšeš a budeš psát.

Díky Jani

P.S. Svoje přání, co by si měla napsat a přidat, nechávám zcela na Tobě. Ráda se nechám překvapit, takže nechávám Ti volnou ruku. :)