Choď na obsah Choď na menu
 


Kniha prvá: Anjel z temnôt

Čo je osud? Je to pevná čiara, ktorá nám presne určuje, akým smerom pôjde náš život, určuje každý náš krok? Alebo sú to jemné vlákenka, krehkejšie ako vlákna pavučín, ktoré sa vinú tisíckami smerov?

 

Keď sa Harry Potter dozvedel, že je synom muža, ktorý mu zo života robil peklo, myslel si, že sa mu už nič horšie nemôže stať. Ako bude pokračovať jeho život? Ako môže pokračovať život chlapca, ktorý stratil minulosť a pevnú pôdu pod nohami? Zvládne to a prežije, zaručí pokojný život svojim milovaným alebo zlyhá a stiahne so sebou všetkých, ktorí v neho veria?

 

Príbeh o mladom mužovi, ktorý sa vydal ťažkou cestou, miloval, nenávidel, padal a vstával a to všetko pre tých, ktorých miloval.  

 

 

 

Stav: Dokončená

Počet strán: 600

Počet kapitol: 51

 

Príspevky

24. 12. 2014

31. Drahý je priateľ v ťažkých chvíľach

/ Rubrika: Kniha prvá: Anjel z temnôt / Komentáre: 16

Takže, touto kapitolou štartujem výzvu. Pravidlá ostávajú, len čísla sa menia. Kapitolu pridám, ak zanecháte desať komentárov. Samozrejme, minimálne tri slová. 

A aby ste nepovedali, že som to sťažila len vám, ja pridám desať kapitol, nie sedem ako naposledy. 

Len vás chcem varovať, že mám problémy s notebookom, nedokážem sa pripojiť na internet. Preto sa musím prihlasovať na bratovom, pokiaľ chcem pridať. A na to si musím vystriehnuť chvíľu, kedy tam nesedí on a keď naň idem, vždy ho informujem. Je predsa len jeho. nie môj. Tým som chcela povedať, že kapitoly možno nepribudnú tak rýchlo, ako by mohli. 

Veselé Vianoce. :)

 
Celý príspevok

11. 12. 2014

30. A budeš môj

/ Rubrika: Kniha prvá: Anjel z temnôt / Komentáre: 9

Napred sa vám chcem poďakovať za komentáre, ktoré mi zanechávate. Dokážu neuveriteľne povzbudiť. Preto som teraz napísala o niečo dlhšiu kapitolu, ako mám vo zvyku. 9564 slov a 19 strán. :) Písmo veľkosti 11. :D Neviem, ako vy, ale ja to považujem za dobrý výkon, dalo mi zabrať napísať to. :D

Prajem príjemné čítanie. :)

Ďalšia dôležitá časť príbehu bude odhalená. To, čo sa udeje v kapitole, nám a Harrymu otvorí ďalšie z mnohýhc dverí. Dúfajme, že nimi zdarne prejde.

 
Celý príspevok

30. 11. 2014

29. Spojenec, čo tajomstiev má mnoho

/ Rubrika: Kniha prvá: Anjel z temnôt / Komentáre: 9

Po dlhšej dobe pridávam ďalšiu kapitolu. Na moju obranu toho mám dosť a v rodine máme teraz náročnejšie obdobie. Napriek tomu sa však za dlhšiu odmlku ospravedlňujem.

Premýšľala som o AzT. Nech som na to išla z akéhokoľvek uhla pohľadu, stále mi vychádzalo, že fikcia bude mať ešte niekoľko desiatok kapitol. Pomaly sa prehrýzam príbehom, ale je toho ešte veľa nevypovedaného, čo by ste sa vy aj Harry mali dozvedieť. A možno aj ja. Dúfam, že vám nevadí, ak to bude dlhšie.

Príjemné čítanie. :) A veľmi ďakujem za komentáre, ktoré mi zanechávate. Nútia ma písať aj keď nemám čas.:D

Mimochodom, le Fay prinesie veľa odpovedí. :-)

 
Celý príspevok

12. 11. 2014

28. Prepojení nenávisťou

/ Rubrika: Kniha prvá: Anjel z temnôt / Komentáre: 9

Trochu meškám s pridávaním kapitoly, ale mám taký malý problém... môj notebook sa rozhodol nespolupracovať v tom najhoršom čase. Práve teraz, keď sa mi pokazil tablet a musím si kúpiť nový, mi postupne prestáva fungovať notebook. Lenže to je sakra nákladnejšia záležitosť. Nateraz fungujem prechodne na bratovom počítači, čo znamená, že sa s ním najskôr musím dohodnúť a odchytiť si čas, kedy brat nie je doma... to je dosť blbé, keďže sa vracia z práve niekedy v čase, keď ja zo školy... Nejako to však už budem musieť vyriešiť... 

Prajem príjemné čitanie a ďakujem za komentáre k predošlej kapitole. :-) 

 
Celý príspevok

2. 11. 2014

27. Muž, ktorý vedel priveľa

/ Rubrika: Kniha prvá: Anjel z temnôt / Komentáre: 12

Pridívam kapitolu na tento týždeň. :-)

Ospravedlňujem sa, ak bude chaotická alebo zle napísaná. Posledné dni mám zlé, písala som v podstate len preto, lebo mi nedalo nepridať, keď som mala pod kapitolou 17 komentárov. Sama som bola pri písaní trochu zmätená, tak vás radšej varujem. :-)

Táto kapitola taktiež nie je betovaná, preto sa určite nájdu chyby. Už to nezvyknem ani písať, myslím, že ste si už zvykli. Ešte sa ku mne nedostali sťažnosti na chyby, pokiaľ však budú, začnem po sebe kapitoly opätovne čítať, aby som sa poopravovala.

Príjemné čítanie. :)

 
Celý príspevok

28. 10. 2014

26. Syn svojho otca

/ Rubrika: Kniha prvá: Anjel z temnôt / Komentáre: 17

Touto kapitolou ukončujem výzvu. Mňa osobne to bavilo, aj keď, napísať denne niekoľko tisíc slov nie je hračka. Najmä, keď mám stihnúť aj školu. :D

Prajem príjemné čítanie. :)

Ja už bežím na autobus. :)

 
Celý príspevok

27. 10. 2014

25. Lord Potter-Black

/ Rubrika: Kniha prvá: Anjel z temnôt / Komentáre: 9

Nuž... začínam opätovne zisťovať, že za jeden večer je možné napísať niekoľko tisícok slov, naučiť sa naspamäť tri A4-ky textu, pripraviť sa na dve písomky, pozrieť si časť seriálu a stihnúť aj návštevu v nemocnici. :D

Na počudovanie ma to baví. :-D

Šiesta časť výzvy. No, ľudia, ešte jedna a máme to.

Nebetovaná, ako vlastne žiadna moja kapitola.

Príjemné čítanie. :)

Konečne sa začínam dostávať tam, kam sa chcem dostať už aspoň dvadsať kapitol. :D

 
Celý príspevok

26. 10. 2014

24. Len on...

/ Rubrika: Kniha prvá: Anjel z temnôt / Komentáre: 12

Piata časť...

Blížime sa ku koncu... :)

 
Celý príspevok

26. 10. 2014

23. In vino veritas

/ Rubrika: Kniha prvá: Anjel z temnôt / Komentáre: 15

Ospravedlňujem sa, že som nepridala už skôr, ale boli sme v nemocnici. Aby nedošlo k nedorozumenu, len na návšteve. :)

Štvrtá časť...

 
Celý príspevok

25. 10. 2014

22. Lekcia

/ Rubrika: Kniha prvá: Anjel z temnôt / Komentáre: 12

Keby bolo toľko komentárov a tak rýchlo ku každej kapitole... :D

Trietí príspevok...

 
Celý príspevok