Choď na obsah Choď na menu
 


Nová minulosť

Cestovanie do minulosti nemusí vždy dopadnúť tak ako by sme si priali. Mali dokonalý plán. Pripravili sa. Urobili všetko preto, aby uspel. Lenže stačila jediná drobnosť, ktorú zanedbali, jediná chyba a všetko sa zmenilo. 

Písal sa rok tisícdeväťstoštyridsaťdva, keď sa na Rokfortských pozemkoch objavil neznámy mladík. Ako sa chlapec bez pamäti, rodiny a priateľov vysporiada so životom na mieste, o ktorom vie znepokojivo veľa, hoci ho nikdy nenavštívil? Podarí sa mu zapadnúť medzi spolužiakov, ktorí ho neprijali? Nájde si priateľov na mieste, kde je láska považovaná za slabosť? A podarí sa mu nakoniec naplniť svoj osud, aj keď si nepamätá, čo je jeho poslaním? 

 

Príspevky

28. 12. 2014

4. Persona non grata

/ Rubrika: Nová minulosť / Komentáre: 8

Keďže vás, ako som zistila, zaujala aj táto poviedka, pridávam k nej ďalšiu kapitolu. A týmto pridávam aj poslednú - desiatu kapitolu výzvy. Napriek tomu si však budete na definitívne ukončenie tejto výzvy musieť ešte počkať, chystám pre vás totiž ešte kapitolu k AzT, v ktorej sa konečne stane to, na čo sa mnohí z vás tešili.

Príjemné čítanie. :-)

 
Celý príspevok

27. 12. 2014

3. Domov, sladký domov

/ Rubrika: Nová minulosť / Komentáre: 9

Nie som si istá či budem aj toto rátať medzi kapitoly výzvy. Myslím, však, že áno, bolo rovnako ťažké napísať toto ako akúkoľvek inú kapitolu. Okrem toho, k tým desiatim mám ešte niečo naviac, takže to aj tak až tak nebude vadiť.

Takže... deviata časť výzvy.

Príjemné čítanie.

Mimochodom, ak tu nebude desať komentárov, nezbláznim sa. Ďalšiu časť výzvy pridám aj tak, hneď ako dopíšem kapitolu k AzT. Už som však zvoľnila tempo, napísať popri všetkom tom chaose denne niekoľko tisícok slov nie je práve jednoduché...

 
Celý príspevok

7. 8. 2014

2. Prútik a jeho pán

/ Rubrika: Nová minulosť / Komentáre: 4

Napriek istým nie práve príjemným ohlasom na tútú poviedku som sa rozhodla, že ju budem pridávať. Mám napísaných niekoľko kapitol a keď som už začala pridávať, tak ju nemienim zmazať.  

Venujem Domeenike, Sam a Ranklovi. 

 
Celý príspevok

24. 7. 2014

1. Začiatok niečoho nového

/ Rubrika: Nová minulosť / Komentáre: 8

Chlapec, ktorý prežil... alebo nie? 

 
Celý príspevok

20. 7. 2014

Prológ. Cesta

/ Rubrika: Nová minulosť / Komentáre: 5

Zoznámte sa so staro-novou kapitolovkou Nová minulosť.

Harryho cesta začína, držte mu palce. :-)

Nebetovaná.

 
Celý príspevok