Choď na obsah Choď na menu
 


Nová minulosť

Cestovanie do minulosti nemusí vždy dopadnúť tak ako by sme si priali. Mali dokonalý plán. Pripravili sa. Urobili všetko preto, aby uspel. Lenže stačila jediná drobnosť, ktorú zanedbali, jediná chyba a všetko sa zmenilo. 

Písal sa rok tisícdeväťstoštyridsaťdva, keď sa na Rokfortských pozemkoch objavil neznámy mladík. Ako sa chlapec bez pamäti, rodiny a priateľov vysporiada so životom na mieste, o ktorom vie znepokojivo veľa, hoci ho nikdy nenavštívil? Podarí sa mu zapadnúť medzi spolužiakov, ktorí ho neprijali? Nájde si priateľov na mieste, kde je láska považovaná za slabosť? A podarí sa mu nakoniec naplniť svoj osud, aj keď si nepamätá, čo je jeho poslaním? 

 

Príspevky

4. 12. 2015

14. Nová minulosť

/ Rubrika: Nová minulosť / Komentáre: 17

Dámy a páni, 

týmto štartujem decembrovú výzvu. Pravidlá poznáte, ale pre istotu si ich zopakujeme. 

Ja pridám pätnásť kapitol, vy pridáte rovnaký počet komentárov ako ja kapitol počas výzvy, čo je v tomto prípade pätnásť. Zvládnete to? :-) Komentár musí mať rozsah minimálne tri slová. Stránky budem kontrolovať niekoľkokrát denne a akonáhle zistím, že je dostatočný počet komentárov, pridám kapitolu. 

Toto je prvá kapitola výzvy, užite si to. :-) 

Betareading: Simson177

 
Celý príspevok

29. 10. 2015

13. Nová minulosť

/ Rubrika: Nová minulosť / Komentáre: 9

Ospravedlňujem sa za to, že som sa na dlhšiu dobu odmlčala. V poslednej dobe som si za notebook sadla len vtedy, keď som potrebovala niečo do školy a potom som už, priznám sa, nemala najmenšiu chuť písať. 

Dnes som si však našla čas na viacero vecí. Spala som viac než šesť hodín (čo som rada, keď sa mi počas školy podarí), upiekla som pizzu, pozrela som si film (jeden z tých, ktoré mám stiahnuté už mesiac a viac) a napísala som kapitolu. :-) Aby som však vám aj sebe vynahradila tých pár týždňov bez pridávania, budem dnes ešte písať. 

Čo sa však tejto kapitoly týka, prajem vám príjemné čítanie. :-)

Túto kapitolu venujem dvom ľuďom. NaileeNee, Simson, obom vám ďakujem. Nee, tebe pre krásny mail, na ktorý som (prepáč) stále neodpísala, hoci som ho čítala viac než trikrát. A tebe, Simson, pretože si ako prvá zareagovala a toto je prvá kapitola, ktorú si pre mňa opravila. A pretože si s tebou rada píšem a plánujem to, čo sa aj tak (žiaľ) nikdy nestane... Ale predstava je to dobrá. :D 

 

 
Celý príspevok

9. 10. 2015

12. Nová minulosť

/ Rubrika: Nová minulosť / Komentáre: 7

Sľúbená kapitola je tu, hoci s päť hodinovým meškaním. Dúfam, že si ju užijete. :-) 

Príjemné čítanie :-)

Nebetovaná 

 

 
Celý príspevok

28. 8. 2015

11. Nová minulosť

/ Rubrika: Nová minulosť / Komentáre: 9

Celkom sa nám to rozbieha aj tu, no nie? 

A, mimochodom, mnohých vás to zaujíma: áno, pracujem aj na MJM a Najmocnejšom. Veľmi pomaly, je však pravdepodobné, že opäť pridám kapitolu k MJM. Najskôr sa však budem musieť pustiť do korekcie MJM a Najmocnejšieho, kým sa k tomu nedostanem, ďalšiu kapitolu nenapíšem.

Ďakujem za pochopenie. 

Príjemné čítanie. :-)

 
Celý príspevok

27. 8. 2015

10. Nová minulosť

/ Rubrika: Nová minulosť / Komentáre: 5

Kým odídem, chcem ešte niečo pridať. A schytala to práve NM. 

Užite si čítanie. :-)

 

 
Celý príspevok

20. 7. 2015

9. Nová minulosť

/ Rubrika: Nová minulosť / Komentáre: 16
 
Celý príspevok

20. 7. 2015

8. Nová minulosť

/ Rubrika: Nová minulosť / Komentáre: 2
 
Celý príspevok

15. 7. 2015

7. Na hrane

/ Rubrika: Nová minulosť / Komentáre: 11

2. časť výzvy! 

Ďakujem za komentáre k prvej kapitole, potešili. :-) 

Ako rýchlo pribudne desať k tomuto? :-)

Tentokrát pribudne niečo k NM. K tomuto dielu mám celkom dosť napísaných kapitol, takže ak nebudem stíhať písať, viete, čo bude pribúdať. :-) Určite to však nebude ani polovica výzvy. 

Prajem príjemné čítanie. :-) 

 
Celý príspevok

8. 6. 2015

6. Vzácne obdobie pokoja

/ Rubrika: Nová minulosť / Komentáre: 5

Žijem a stále píšem. Len mám teraz šialené obdobie, ktoré trvá trošku dlhšie. Projekty, koniec roka a nakopené učivo z dní, kedy som chodila po školských akciách, ktoré odo mňa všetci chcú, aby som vedela. To sa nutne muselo niekde podpísať a mňa len mrzí, že jednou z tých oblastí sú aj tieto stránky. 

Teraz sa to zas pokúsim napraviť. 

Príjemné čítanie. :-)

 
Celý príspevok

12. 4. 2015

5. Krehký mier

/ Rubrika: Nová minulosť / Komentáre: 4

Nečakane som bola večer odvolaná na skúšku z divadla, takže som nemala čas na dopísanie kapitoly. Preto teraz ešte pridávam k NM, keďže som sľúbila, že určite niečo pribudne. 

Len sa modlím, aby všetko zobrazilo správne, na novom notebooku totiž ešte nemám nainštalovaný ani word, ani open office... 

 

 
Celý príspevok